Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Вівторок, 19.03.2024
Головна » Жахи

Назва фільма: Щось не так з Кевіном 2011 онлайн
Країна: Великобритания, США
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:Лінн Ремсі
У ролях: Шаван Феллон, Тільда Суінтон, Джон С. Рейллі
Відклавши убік всі особисті і професійні амбіції, Єва присвячує життя
народженню і вихованню сина.
Категорія: Жахи | Переглядів: 1309

Назва фільма: Смертельна пастка Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Джон, Джуліан і Пол виїжджають на тритижневу поїздку до Національного Ліс. Завдання будь-що-будь вижити за будь-яких умовах з пляшкою води і ножем. Але фатальний поворот подій змінює все і чоловіки змушені протистояти один одному.
Категорія: Жахи | Переглядів: 1707

Назва фільма: АСТРАЛ Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Джoш і Ріней пepeeзжaют co cвoімі дeтьмі в нoвий дoм, нo нe уcпeвaют тoлкoм pacпaкoвaть вeщі, кaк нaчінaютcя cтpaнниe coбитія. Нeoб'яcнімo пepeмeщaютcя пpeдмeти, в дeтcкoй звучaт cтpaнниe звуки. Нo в нacтoящій ужac пpіxoдят poдітeлі, кoгдa иx дecятілeтній Син Дaлтoн впaдaeт в кoму. Вce уcілія вpaчeй в бoльніцe пoмoчь мaльчіку бeзуcпeшни.
Категорія: Жахи | Переглядів: 2504

Назва фільма: Неадекватні люди Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Вітaлій cпoкoйний і інтeллігeнтний мoлoдoй чeлoвeк, пpіexaвшій нeдaвнo в cтoліцу. Нo eму нe вeзeт c нoвимі знaкoмимі вce oни кaкіe-тo шaльниe і взбaлмoшниe люди. Мoлoдaя coceдкa Кpіcтінa вeшaeтcя eму нa шeю, a тaкжe eгo нaчaльніцa пo paбoтe нe дaeт eму пpoxoдa. У Вітaлія oт тaкіx людeй пpocтo гoлoвa ідeт кpугoм ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 916

Назва фільма: ПОСЛАННИК Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Родина Соломон залишає свою розмірене життя в Чікаго ради того, щоб пожити на відокремленій фермі в Північній Дакоті. Серед посипаних соняшниками ідилічних полів, шістнадцятирічна Джесса дуже скоро розуміє, яким кошмаром може обернутися самота. Відразу після переїзду, Джес і її трирічний брат Бен бачать зловісних привидів, яких ніхто окрім них не помічає. Коли примари починають вести себе агресивно, у батьків з'являються сумніви в психічному здоров'ї Джесс. Її небезхмарним минуле стикається з минулим тих, хто колись жив у цьому будинку - небезпечне сусідство для роздирається протиріччями підлітка. Їй не вірять ті, кого вона відчайдушно намагається попередити, поки ще не занадто пізно ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 1091

Назва фільма: Сліпа куля Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
1889 рік, Арізонська пустеля. Кримінальний авторитет Тревіс МакКейн з бандою найманців невблаганно підминає під себе місто, контролюючи проституцію, питні заклади і нав'язуючи городянам свою «дах». Намагаючись запобігти хвилю насильства, що захлеснула місто, літній шериф безуспішно закидає телеграмами Службу Маршалла США і Комісаріат Штату з проханнями про допомогу. У цей час у місті проїздом зупиняється мисливець за головами Коул Бренд і шериф в розпачі пропонує йому посаду свого помічника ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 1115

Назва фільма: ОЧІКУВАННЯ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Молода мати і її шестирічний син стикаються віч-на-віч з таємницею двох вбивств і жахливим злочином проти китайської громади, в яку вони потрапили по приїзду з Шанхаю ..
Категорія: Жахи | Переглядів: 1180

Назва фільма: ПАСТКА ДЛЯ ПРИВИДІВ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Четверо студентів - Том, Адель, Дженні і Нік, вирішують провести час в старому занедбаному особняку. Приїхавши на місце вони зустрічають там загадкову красуню Тіну. Все йде добре до тих пір поки Нік не запускає старовинні «годинник духів». Відразу після цього молодь виявляється без мобільного зв'язку, в будинку починають чутися дивні голоси, а у Дженні з'являються бачення - похмурі тіні розгніваного злочинця одягненого по моді 19 століття, прибивають до підлоги людини ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 1450

Назва фільма: ВБИВСТВА В Черрі Фоллс Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Одного разу в містечку Черрі Фоллс відбувається вбивство закоханої парочки з місцевої школи. Шериф Марке починає розслідування, але майже відразу ж вбивають ще одну дівчину. Стає ясно, що маніяк вбиває тільки незайманих. І поки поліція намагається вийти на його слід, молодь сама знаходить спосіб свого порятунку.
Категорія: Жахи | Переглядів: 1044

Назва фільма: МЕРТВА ПЛОТЬ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
До рук втратила брата дівчини потрапляє загадковий амулет у формі скарабея. Раніше він належав вампірам і володіє величезною містичною силою. Замість того, щоб повернути амулет назад у ліс, героїня постарається з допомогою його зв'язатися з духом брата. Інструкція до артефакту не додається, і замість стільникового телефону з потойбічним світом вийде ефект пожвавлення всіх мерців в окрузі.
Категорія: Жахи | Переглядів: 964
1 2 3 »
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!