Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Вівторок, 19.03.2024
Головна » Бойовики

Назва фільма: НО ДО Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Франческа - педіатр, що присвятила все своє життя дітям, виходить заміж за свого колегу Педро. Після народження дитини Франчесці не вдалося уникнути поста депресії. За порадою друга і психолога Жана, сім'я переїжджає в новий будинок далеко від міста. Але нав'язлива ідея щодо дитини охоплює Франческу. Незважаючи на спроби Педро і Жана допомогти їй, вона близька до божевілля ... Приховані числа і примарні тіні мучать її. Будинок, в якому вони оселилися, схоже приховує жахливу таємницю. Підвал і горище замкнені, але саме вони і є причиною кошмару, повільно зводить Францеск з розуму.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1260

Назва фільма: ТИХИЙ АМЕРИКАНЕЦЬ Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Сайгон, 1952 р. Досвідчений британський журналіст Томас Фаулер живе в екзотичному східному раї, знайшовши своє щастя в обіймах юної красуні Фонг. Приїзд молодого американця Пайла розвіює нудьгу Томаса, втомленого від місцевих політичних сутичок і інтриг, але коли Пайл зізнається, що пристрасно любить Фонг, їхня дружба перетворюється в гостре протистояння. Не бажаючи підкорятися долі, Фаулер вирішує получше довідатися Пайла і незабаром розуміє, що його суперник набагато небезпечніше, ніж здається на перший погляд ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1157

Назва фільма: НЕБЕЗПЕЧНИЙ МЕТОД Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Сюжет закручений навколо персон засновників психоаналізу Карла Густава Юнга та Зигмунда Фрейда і їх складних взаємин з розумною і красивою пацієнткою Сабіною Шпільрейн.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1924

Назва фільма: Костоправ (2012) Дивитись серіал онлайн (1 серія)
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Історія Анатолія Савчука не сама пересічна. Не так давно він працював лікарем, але вирішив зав'язати з професійним лікуванням і поїхав в село. Там люди його стали називати костоправ, за його дивовижну здатність піднімати хворих, яких всі лікарі вважали безнадійними.
У першій же серії Савчук вилікував сина директора великої комерційної клініки знаходиться в Москві. Бізнесмен зауважив в Анатолія явний талант і запрошує його в свою клініку завідувати відділенням «Ультрамед». Савчук погоджується на посаду керівника, але для всіх працівників відділення він стає непроханим гостем.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1472

Назва фільма: Вышибала (2012) Смотреть фильм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Головний герой фільму ледве стоїть на ковзанах, але тренер поставив перед ним інше завдання, зовсім не ігрову - зовсім не забивати шайби, а вибивати дух зі своїх опонентів.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2401

Назва фільма: Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів (2012) Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Сполучені Штати стануть місцем дії фільму. Головний герой - Авраам Лінкольн. У дитячому віці він виявляє, що в світі існують вампіри. Виходить так, що вбивці позбавляють життя його мати. Минуло багато років і шістнадцятий президент США розгортає громадянську війну, яка тривала в період з 1861 - 1865 рік, протягом якої було вбито близько шестисот тисяч Янкова. Теорія, озвучена у фільмі стверджує, що становлення американської нації відбувалося за безпосередньої участі кровопивця, що зіграли ключову роль. Війна розв'язалася через зв'язок вампірів з работорговцями Півдня.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 3134

Назва фільма: Ворон (2012) Смотреть фильм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Едгар Аллан таємничим чином зникає на кілька днів жовтневим днем 1849 Пізніше він був помічений на одній з вулиць в брудній чужий одязі, який виголошує незв'язні слова. Він був виявлений серед вулиці лежачим на землі, після чого його транспортували до лікарні, де він помер. У фільмі розповідається історія Едгара По, до моменту його зникнення. Все починається з його повернення в Балтімор, який незабаром приголомшує низкою жорстоких вбивств, які відбувалися точно за сюжетами його творів. Місцева поліція миттєво звертає увагу на письменника і йому нічого не залишається як об'єднатися з детективом Філдсом.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2036

Назва фільма: КАМІНЬ 2012 Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Коли у відомого бізнесмена викрадають 7-річного сина, він ще не уявляє, яке випробування його чекає! Виявляється, таємничого викрадачеві не потрібен ніякий викуп і у нього єдина вимога до батька. Протягом наступної доби той повинен вирішити, хто помре з них двох: його дитина або він сам ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1780

Назва фільма: НОКАУТ 2012 Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Меллорі Кейн - секретний агент спец. Вона молода, розумна і красива. Час від часу шеф міжнародної спецслужби Кеннет викликає її для виконання завдань, не завжди санкціонованих урядом. Але після провалу низки операцій Меллорі усвідомлює, що вона пішак у подвійній грі. Тепер їй потрібно використовувати весь свій талант і досвід, щоб сховатися від міжнародного розшуку, захистити свою сім'ю і помститися за зраду ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1421

Назва фільма: Інший світ 4: Пробудження (2012) Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дія фільму розгортається через п'ятнадцять років, після подій відбувався в минулій частині. Вибравшись із замороженого стану, головна героїня намагається втекти, знищуючи охорону по дорозі. До Селін доходить інформація про те, що Нісса виявляється матір'ю чотирнадцятирічної доньки, яка вийшла гібридом ліканів і вампірів, за якою ведеться справжнє полювання. Селін вирішує допомогти дівчинці врятуватися, адже в іншому випадку її чекають страшні наукові експерименти, яких не можна допустити. Так само має бути перешкодити Біоком втілити підступні плани по створенню суперліканов-убивць.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2698
1 2 3 ... 6 7 »
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!