Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Неділя, 05.05.2024
Головна » Бойовики

Назва фільма: Велике Я Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Як завжди англійські фільми про кримінальний світ більш натуралістично і тому обмежені для перегляду людям з нестійкою психікою (+18 однозначно !)... По ходу сюжету простий і не дуже вдалий шахрай Міккі Скіннер, волею долі піднімається на кар'єрному ліфті "в бандитському світі Лондона на самий верх і стає ватажком запеклих убивць торгують людьми ... Режисер: Нік Ауербах
Категорія: Бойовики | Переглядів: 874

Назва фільма: МІЙ ХЛОПЕЦЬ АНГЕЛ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
XXI століття. Мегаполіс. Сотні, тисячі людей оточують тебе щодня. Але ти навіть і уявити собі не можеш, що серед цієї багатоликої натовпу прямо перед тобою може виявитися ... Ангел. Студентка Саша насилу вірить, що таке буває. Ангелу Серафиму доводиться докласти чимало зусиль, щоб довести їй, що Ангели існують. Але він не врахував одного - якщо дівчина тобі повірить, вона, швидше за все, тебе полюбить. А хіба можна закохатися в Ангела?
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1021

Назва фільма: ЧАС ПРИЙШОВ 2_22 Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
План був простим ... Роботи практично ніякої ... Снігової вночі команда з чотирьох грабіжників вирішує здійснити стандартне злочин. Але дружба і взаємодопомога валяться як картковий будиночок, коли все починає йти не за планом ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1160

Назва фільма: ЛАТЕКС Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Альберта - звичайнісінька дівчина з маленького містечка, яка не може триматися осторонь від проблем і всякий раз влипає в неприємні історії. Коли звичайні проблеми стають більшими проблемами, вона намагається втекти від них і від самої себе. Однак це не так то просто, особливо якщо в цьому процесі ти переходиш дорогу мафії або просто оказивешься не в тому місці, не в той час. А вміння Альберти притягувати проблеми все тільки посилює. Її колишня подруга, Селін, в черговий раз простягнула Альберті руку допомоги. Селін живе в гарній квартирі, отримує багато грошей і нітрохи не гребує того, що працює домінатріксом. У Альберти навпаки - все погано і немає грошей. А де їх узяти молодий, симпатичній дівчині без освіти і нормальної роботи? Вирішувати довго не довелося. Приклад адже зовсім поруч ... Правда до чого все це приведе, вона зможе відповісти тільки якщо переступить через себе ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1008

Назва фільма: Терра Нова (2011), Прем'єра Дивитись серіал онлайн (10 серія)
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
До середини наступного століття (22 століття), людство, так і не зупинилося у своїй шаленій гонці за все більшим і більшим споживанням, прийшло до краху цивілізації - над-перенаселеність землі і зникнення рослин і тварин, отруєна атмосфера стало її щоденної жізнью.Нічего хорошого в майбутньому, все.что було хорошого тільки минулого .... В цей момент відбувається грандіозне наукове відкриття - виявляється просторово-часової портал, який дозволить здійснити фантастичний план - переселити людей на 85 мільйонів років назад.Задача цих "мандрівників у часі - повторно відновити цівілізацію.Среді нових "відкривачів земель" в минулому - сім'я Шенноном ....
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1406

Назва фільма: СТРІЛА АБСОЛЮТНЕ ЗБРОЯ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
У 1636 році полчища Манчжур прийшли на землі держави Чосон, несучи з собою смерть і руйнування. Під час нападу на одну з сіл вороги взяли в полон Ча Ін, юну сестру лучника Нам І, і її нареченого З Гуна. Відважний герой вирішує будь-що-будь відшукати рідних і врятувати їх від незавидної долі рабів у чужій країні. З цією метою він, повісивши на спину свій вірний лук, що дістався йому від батька, і сагайдак зі стрілами, відправляється в Китай, переслідуючи загін, який напав на його рідне село. Незабаром чутки про видатним лучники, що не знає поразки, досягають манчжурськой війська. Зловити і знешкодити невловимого Нам І доручають полководцю Джушінта і його людям.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2094

Назва фільма: ОККУПАНТ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Бабуся 25-річного Денні Хілла щойно померла. Що дало Денні шанс переїхати в її величезний дохідний будинок на Манхеттені. Але, перш ніж він зможе вступити в права спадкування, Денні повинен замкнути себе в будинку на 12 днів. Є тільки одна проблема. Можливо, він не єдиний мешканець будинку.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 866

Назва фільма: Снігова королева Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Після трагічної смерті матері Герта і її батько продовжують містити невеликий готель, яку вони називають домом. Для самотньої Герти єдиною радістю є дружба із прекрасним юнаком - Каєм. І ось одного разу вночі в готель приїжджає вся в хутрах і діамантах невідома гостя. На наступний день вона зникає разом з Каєм. І тоді Герта відправляється на пошуки коханого юнака. Повна несподіванок, страшних небезпек і неймовірних пригод дорога, нарешті, призводить Герту в палац Снігової Королеви. Але щоб розтопити крижане серце Кая треба перемогти саму жорстоку і підступну із всіх жінок. І тільки тендітної, ніжної й відданої Герті виявляється під силу врятувати Кая.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1982

Назва фільма: БЕРЕГОВА ОХОРОНА Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Капрал південнокорейського прикордонного підрозділу берегової охорони, який став у результаті щоденних нещадних тренувань фанатиком, мріє піймати шпигуна - порушника державного кордону. Одного разу вночі він в упор розстрілює молодого цивільного хлопця, який прийшов зі своєю дівчиною на пляж. У той час як дівчина, на очах у якої все відбулося, поступово втрачає розум, капрал одержує орден за зразкове виконання військового обов'язку. Однак, в його свідомості також відбуваються зміни, він перетворюється на машину для вбивств і стає великою проблемою для своїх товаришів і начальників. Після низки інцидентів, капрала в кінці-кінців звільняють з армії, але він відмовляється скласти зброю й атакує своїх колишніх товаришів по службі ... В цей же час дівчина загиблого хлопця остаточно божеволіє і ... стає наложницею солдатів, які вбили її коханого.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1906

Назва фільма: 300 кілометрів на годину Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Середній за якістю, режисурі та акторській складу "бойовичок" з усіма належними атрибутами - погонями, любов'ю і злодіями .. Сюжет фільму "300 км / год" розповідає нам про вуличні гонки і про те, що один з його учасників Рік, коли його брат гине в одному із заїздів, не вважає це випадковим і намагається знайти віновних.Став великим фахівців в "стріт-рейсингу" він сам не раз потрапляє в небезпечні ситуації, тому що занурився в світ великих пристрастей і ще більших негідників і їхніх грошей ..
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1613
« 1 2 ... 4 5 6 7 »
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!