Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Субота, 18.05.2024
Головна » Бойовики

Назва фільма: Щоденники вампіра 3 сезон 11 серія Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Стефан та Олена відразу відчувають взаємну симпатію, але Олена навіть не підозрює, що Стефан - вампір, якому вже сотні років, і який намагається мирно жити серед людей, незважаючи на те, що його брат, Деймон - втілення вампірської жорстокості і кровожерливості. Тепер два брати-вампіра - один добрий, інший злий - ведуть боротьбу за душі Олени, її друзів та інших мешканців містечка Містик Фоллз.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2240

Назва фільма: ВІЙНА Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
В світі, яким править страх, тільки правосуддя рятує життя. На рахунку агента ФБР Кроуфорда і його напарника немало знешкоджених бандитів. Але справедливість і закон опинилися безсилі, коли одержимий вбивця оголосив їм війну. З цього моменту життя Кроуфорда перетворюється на нескінченну гру зі смертю, захоплюючу і жорстоку. Гру, де життя не коштує нічого, а колишні друзі стають заклятими ворогами.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2208

Назва фільма: ТІНЬ З МИНУЛОГО Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
В рамках впровадження нової програми по боротьбі зі злочинністю детективу Провину Горан доручають розслідувати справу 40-річної давності. Тоді вбивця, прозваний ЗМІ «бостонського душитель», так і не був знайдений. Приступивши до роботи, детектив виявляє разючу подібність між обставинами старого злочину і вбивства, скоєного в Бостоні на днях. Озброївшись новими фактами, Горан приступає до пошуків вбивці, не підозрюючи, яка небезпека загрожує йому і його родині.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1104

Назва фільма: Ідеальне вбивство Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Процвітаючий бізнесмен Стівен Тейлор, що зазнає серйозні труднощі на роботі, що загрожують йому розоренням, дізнається, що дружина Емілі, жінка дуже багата, зраджує йому з художником Девідом. Навівши довідки, він дізнається, що Девід зовсім не художник, а шлюбний аферист з солідним "послужним» списком і рядом відсидок у в'язниці. Зустрівшись з Девідом, Стівен пропонує йому 500 тисяч доларів за вбивство власної дружини ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1515

Назва фільма: ПРИМУСОВО Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дружина Річарда покінчила життя самогубством. Він дуже важко це переживає і намагається налагодити стосунки зі своєю дочкою. Одного разу Річард виявляється свідком нелюдської жорстокості, що проявляється якимось Ебнер Солві. Той вирішує не вбивати Річарда і навіть робить його своїм протеже. Тепер Річарду доводиться здійснювати вбивства, інакше Ебнер вб'є його дочка.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 738

Назва фільма: Чудовий ХЛОПЧИК Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Юнак з Брукліна стає свідками жорстокого вбивства своєї матері і росте одержимий лише однією думкою, знайти вбивцю. Так починається його життя, вдень він тихий студент відмінник, а вночі герой з жагою помсти. Але що таке справжній герой? І хто вирішує, що правильно, а що ні? Коли межі добра і зла розмиті, подвійне життя Шона впливає на його психіку і накликає на нього небезпеку.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1040

Назва фільма: МОЯ ДОЧКА Заручниця Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Жермано процвітаючий бізнесмен. У його житті є абсолютно все для щастя. Красива жінка, розумниця дочка, що вчиться в університеті, хороша робота, багато грошей. Але все змінюється в один момент, коли він випадково натикається в інтернеті на ролик порнофільму за участю його дочки Наталі! Розуміючи, що таке вона могла зробити тільки під дулом пістолета, Жермано тут же кидає всі справи і вирушає рятувати доньку ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1232

Назва фільма: Кравець з Панами Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Секретний агент Британської розвідки Енді Оснард піддається двом незмінним пристрастям своєї небезпечної професії - одержимістю ризиком і чужими дружинами. На цей раз йому належить велика гра: він опиняється в центрі політичної інтриги навколо долі Панамського каналу. Його знаряддя - престижний кравець Гаррі Перідел, чия елітна клієнтура може дати розвіднику безцінні відомості. Інший полум'яної пристрасті - до жінки - в новій справі відводиться не остання роль.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1095

Назва фільма: ВІЙНА КАРТЕЛЬ Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Спецпідрозділ американської поліції, яке називається «Дивізіон 123», працює під прикриттям. Його мета - підірвати зсередини могутній наркокартель, що базується в Мексиці і поширив свій вплив далеко за її межами ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1064

Назва фільма: СТУКАЧКА Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Кетрін Балковак - відважний коп з Небраски, яка отримує завдання вирушити до Боснії, щоб з'ясувати причини секс-торгівлі рабинь в країні. У цей час в цій державі панує хаос після проведення військових дій. Розслідування заводить головну героїню в саме серце підпільної работоргівлі, на яку зав'язані не тільки владні структури Боснії, але і співробітники Організації Об'єднаних націй. У спробі знайти істину Кетрін знаходить жінку, яка змогла уникнути долі секс-рабині. Тепер тільки вони можуть пролити правду на структуру ООН і безчинства, що коїлися в Боснії.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 976
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!