Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2012 » Січень » 26

Назва фільма: КРИЖАНІ Тремтіння Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Під ландшафтом Аляски вічна мерзлота починає танути, створюючи підземні річки рідкого метану, випаровування якого викликає землетрусу.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1134

Назва фільма: НОВА ВІЙНА ГУДЗИКІВ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Нова версія класичного протистояння хлоп'ячих компаній з двох конкуруючих сіл на півдні Франції, в основі якої лежить культове твір французької дитячої літератури - "Війна гудзиків" Луї Перга.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1481

Назва фільма: П'ЯНИЙ ЧОВЕН Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Ветеран війни у В'єтнамі на ім'я Морт приїжджає до своєї сестри Ейлін. Вони занурюються у спогади про своє життя, проблеми і невдачі. Син Ейлін мріє стати моряком і Морт хоче йому допомогти в цьому ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 794

Назва фільма: ПРИНЦЕСА І ПОНІ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Юну принцесу відправляють до родичів в Америку, де вона зустрічає дивного поні, якого тримає злісний американський аналог Карабаса Барабаса
Категорія: Комедії | Переглядів: 2878

Назва фільма: ПРАВДА ПРО ЧАРЛІ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Чарлі - це чоловік-красавчик Реджини Ламберт, за яким вона була заміжня лише три місяці. Через цей час Чарлі розчинів в просторі, а Реджині залишилася розбомблена невідомими квартира в Парижі. Вона намагається звернутися в поліцію і дізнається про свого чоловіка таке, що волосся стає дибки. Дуже до речі тут же оголошуються дивні особи, які впевнені, що вона знає, куди Чарлі приховав $ 6 мільйонів. І якби не дивний незнайомець Джошуа Пітерс, вічно що виникає нізвідки в найвідповідальніші хвилини, Реджині довелося б погано. От тільки хто цей Пітерс: благородний рятівник, якому не вистачає рицарського плаща, або ж черговий пройдисвіт, якому потрібні тільки гроші? ..
Категорія: Бойовики | Переглядів: 967

Назва фільма: МЕКСИКАНСЬКІ ПРИГОДИ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Батьки близнят розвелися, вони живуть в різних містах. Сестри не спілкуються, але доля несподівано зіштовхує їх при участі в популярній грі «Виклик», причому вони опиняються в одній команді! Одна з сестер вегетаріанка, інша із задоволенням з'їсть соковитий стейк. Кожна з них вважає себе кращою. З першого погляду здається, що сестри ненавидять один одного, але ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2848

Назва фільма: ФУТБОЛЬНІ ГЛАДІАТОРИ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Погляд на британську молодь часів перших років реформ прем'єр-міністра Маргарет Тетчер. Не бачачи для себе ніяких перспектив, молоді люди шукають порятунок від рутинної роботи з 9 до 5 в альтернативному способі життя, що залишився в історії як: «секс, наркотики і рок-н-рол».
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1511

Назва фільма: Ерагон Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дія відбувається в чарівній країні Алагезії, яку населяють ельфи, гноми та інші казкові персонажі. Головний герой - 17-річний сільський хлопчисько Ерагон - останній з роду колись могутніх драконівських вершників. Одного разу він знаходить драконівське яйце. Так, Ерагону судилося виростити і виховати дракониху Сапфіру; взяти участь у великій війні; в пошуках ельфійського міста Еллесмери пройти через невідані землі, наповнені красою і небезпекою; битися з чаклунами і чудовиськами; спуститися до серця гори в королівство гномів, щоб стать першим Вільним Воїном , не залежним ні від короля вершників, ні від вождя варденів.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1859

Назва фільма: Містер і Місіс Кхань Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Історія трьох молодих людей, які по - різному ставляться до життя. Для Саміра - найголовніше в житті успіх і гроші. Він не хоче, щоб його дружина Райна працювала. Коли Самір їде на роботу за кордон, Райна познайомилася з Акаша.
Категорія: Комедії | Переглядів: 966

Назва фільма: Блудна Каліфорнія 5 сезон 3 серія Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Талановитий і колись відомий письменник Хенк Муді переживає творчу кризу. Відсутність натхнення він з лишком компенсує алкоголем, наркотиками і красивими жінками. Підкуплива прямота, почуття гумору і яскрава харизма залучають до нього серця каліфорнійських красунь. Але його серце зайняте - він люблячий батько своєї 13-річної дочки, і все ще закоханий в її маму - свою колишню подружку ...
Категорія: Серіали | Переглядів: 981

Назва фільма: Смішарики ПОЧАТОК Дивитися мультфільм онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Таку екстремальну історію про Смішариків ви не могли собі уявити: залишивши свою затишну країну, Смішарики виявляються в сучасному мегаполісі в ролі супергероїв! Навіщо? Вони прийняли дуже важливе для себе рішення - врятувати світ від навислої загрози. Цей «відповідальний» крок призводить до самого захоплюючого пригоди в їхньому житті!
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 3469

Назва фільма: 3 метри НАД РІВНЕМ НЕБА Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Історія двох молодих людей, які належать до різних світів. Баби - багата дівчина, яка відображає доброту та невинність. Аче - бунтівний хлопчик, імпульсивний, несвідомий, схильний до ризику і небезпеки. Це малоймовірно, практично неможливо, але їхня зустріч неминуча, і в цьому шаленому подорожі між ними виникає перша велика любов.
Категорія: Комедії | Переглядів: 5008

Назва фільма: Неадекватні люди Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Вітaлій cпoкoйний і інтeллігeнтний мoлoдoй чeлoвeк, пpіexaвшій нeдaвнo в cтoліцу. Нo eму нe вeзeт c нoвимі знaкoмимі вce oни кaкіe-тo шaльниe і взбaлмoшниe люди. Мoлoдaя coceдкa Кpіcтінa вeшaeтcя eму нa шeю, a тaкжe eгo нaчaльніцa пo paбoтe нe дaeт eму пpoxoдa. У Вітaлія oт тaкіx людeй пpocтo гoлoвa ідeт кpугoм ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 918

Назва фільма: ПОСЛАННИК Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Родина Соломон залишає свою розмірене життя в Чікаго ради того, щоб пожити на відокремленій фермі в Північній Дакоті. Серед посипаних соняшниками ідилічних полів, шістнадцятирічна Джесса дуже скоро розуміє, яким кошмаром може обернутися самота. Відразу після переїзду, Джес і її трирічний брат Бен бачать зловісних привидів, яких ніхто окрім них не помічає. Коли примари починають вести себе агресивно, у батьків з'являються сумніви в психічному здоров'ї Джесс. Її небезхмарним минуле стикається з минулим тих, хто колись жив у цьому будинку - небезпечне сусідство для роздирається протиріччями підлітка. Їй не вірять ті, кого вона відчайдушно намагається попередити, поки ще не занадто пізно ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 1093
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!