Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Вівторок, 23.04.2024
Головна » 2012 » Січень » 20

Назва фільма: ЧОРНИЙ ЛЕБІДЬ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Сюжeт кapтіни cтpoітcя вoкpуг пpіми бaлeтнoгo тeaтpa, у кoтopoй нeoжідaннo пoявляeтcя oпacнaя кoнкуpeнткa, cпocoбнaя oтoбpaть у глaвнoй гepoіні вce пapтіі. Сoпepнічecтвo уcілівaeтcя пo мepe пpібліжeнія oтвeтcтвeннoгo виcтуплeнія, кoтopoe дoлжнo peшіть вce.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 4675

Назва фільма: ТО ЛІТО ПРИСТРАСТІ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Художник страждає після того, як його дружина, актриса, покинула його. Герой знайшов свій вихід: самогубство в автокатастрофі, і тепер, оглядаючись назад, згадує про бурхливі пристрасті, яскравих і справжні почуття, які супроводжували роману з його колишньою.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1509

Назва фільма: ІНДІЙСЬКІ ХЛОПЧИКИ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
2009 рік. Фінансова криза шокує весь світ. Однак Нік Матура і Джеррі Патель поки не відчувають нічого поганого в своєму фешенебельному Лондоні. У той час як везунчик Нік щасливий зі своєю прекрасною нареченою Радхіка, успішно проводить банківські операції на роботі і заробляє черговий бонус, Джеррі настільки вже звик тугіше затягувати свій пасок і жити за рахунок свого кращого приятеля Ніка, що фінансова криза ніяк не виводить його з колії . Проте життя підносить обом друзям по сюрпризу, які буквально висмикують килим з-під їхніх ніг. Посмішка зникає з лиця Ніка і Джеррі, коли компанія Ніка вирішує скоротити персонал і безцеремонно звільняє його. Джері, в свою чергу, отримує інформацію про те, що його племінник Вир, чиїм офіційним опікуном він є, буде поміщений в дитячий будинок, до тих пір поки Джеррі не знайде постійну роботу.
Категорія: Комедії | Переглядів: 2878

Назва фільма: Початкове положення Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Жоель і Режис два зведених брата з повністю протилежними характерами. Єдине, що у них спільного це батько, якого вони до того ж не дуже добре знали. Жоель не блищить розумом, залишився без роботи і вважає Францію країною расистів. Режіс, навпаки, повністю інтегрувався в суспільство. Перед смертю батько викликає їх до себе на один з островів Карибського моря і в якості єдиного спадщини залишає їм сімейну реліквію - акт про звільнення з рабства одного з їхніх далеких предків. Не маючи ні найменшого поваги до священного документа, вони в гніві рвуть його, що призводить до найнесподіваніших для них наслідків. Ставши свідком такого святотатства загадкова тітонька в покарання відправляє братів в минуле у часи розквіту рабства. Після того як їх продадуть на ринку рабів, братам доведеться об'єднати свої зусилля для того, щоб втекти зі страшною плантації і спробувати знайти дорогу назад у свій час
Категорія: Комедії | Переглядів: 1186

Назва фільма: ВЗЛЕТ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
У учня середньої школи Генрі багато своїх проблем. Мати - наркоманка зі стажем, дід - расист, і, додатково, батька - резервіста для виконання своєї військової обов'язки забирають до Афганістану. Скромної зарплатні його батька тільки й достатньо, щоб тримати свою сім'ю на плаву. У місті проходять змагання зі співу, і Генрі вирішує виступити на них.
Категорія: Комедії | Переглядів: 927

Назва фільма: Шпигунки Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Зрілі мачо з ліцензією на вбивство відправляються на пенсію: долі світу відтепер вирішують круті дівчата з суперсекретної спецслужби DEBS! Такі, як старшокласниці Емі, Домінік, Джанет і Макс, відібрані для боротьби зі злом на основі самих передових тестів, що виявили у подруг всі таланти природжених шпигунок: гостру клептоманію, необмежену здатність до брехні і пекельний сексапіл. Їх перше завдання - проникнути в зловісні плани мегаломаньячкі Люсі Даймонд, яка явно замишляє якусь капость світових масштабів, і врятувати наш бідний глобус! ..
Категорія: Комедії | Переглядів: 3997

Назва фільма: Шарлотта Грей Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Випадкова зустріч з офіцером англійської розвідки змушує чарівну блондинку Шарлотту стати таємним агентом. А раптова пристрасть до англійського льотчику, який зник після ночі кохання, веде її до окупованої Франції. Тепер її, шатенку Домінік, чекають зустріч з нервовим і вірним Жюльєном, активістом руху Опору, і нежіночих випробування. Її будуть шантажувати, лякати смертю, рятувати і любити.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1179

Назва фільма: ТВАР Пітера Бенчлі Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Наприкінці 60-х років божевільний професор-генетик Крюгер задумав вивести двоногу акулу з інстинктом вбивці і розумом людини. Він сам став першою жертвою своїх експериментів. Минуло 30 років, і в мирне життя тихого острова в Карибському морі увірвалося жахливе, ніколи не бачене чудовисько, наводячи страх на все живе. Успадкували лабораторію Крюгера молоді біологи Саймон і Аманда Чейз повинні зупинити кровожерну «тварь».
Категорія: Комедії | Переглядів: 1574

Назва фільма: Історія Попелюшки Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Випуcкніцa Cем, peшітeльнo нacтpoeннaя пocтупіть в Пpінcтoн, жівeт нa пoбeгушкax у cвoeй егoцeнтpічнoй мaчexі Фіoни і злoбниx cвoдниx cecтep, oтнocящіxcя до нeй cкopee кaк до пpіcлугe, чeм до члeну ceмьі. Нo тут нeoжідaннoe coбитіe внocіт paзнooбpaзіe в сумну життя Зoлушкі: в Інтepнeтe oнa знaкoмітcя c oчapoвaтeльним пpінцeм.
Категорія: Комедії | Переглядів: 3822

Назва фільма: Паранормальне явище 3 Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дія фільму розгортається в 1988 році. У будинку, де живе сім'я з двома дітьми, починають відбуватися дивні речі. Сталося це після того, як дівчатка Кеті і Крісті вирішили викликати дух Кривавої Мері і зняти все, що відбувається на відеокамеру. Ніхто не міг уявити собі наслідків дитячої пустощі.
Категорія: Жахи | Переглядів: 1280
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!