Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2012 » Січень » 15

Назва фільма: Моя маленька принцеса (2012) дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Віолеті всього 11 років. Але вона вже зараз схожа на своїх ровесниць. Вона справжня свезда. У неї золоті локони, глянцеві фото, зроблені її мамою, яка зробила зі своєї дочки еротичну ікону для колекціонерів, шкільну героїню, і об'єкт пильної уваги для соціальних служб.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1634

Назва фільма: Чудовий століття (2011) Дивитись серіал онлайн (2 серія)
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Головною пристрастю султана Сулеймана Пишного була українська красуня Роксолана. За стародавніми повір'ями ісламської культури, султану дозволялось мати чотири законних дружини і стільки наложниць, скільки він міг би утримувати. Спадкоємцями престолу ставали діти від першої дружини. Будучи дівчинкою Роксалану полонили, після чого вона була відправлена ​​в Стамбул, де в якості подарунка була передана візиром Ібрагім-паша султану Сулейману. Роксолана швидко заволоділа розумом султана завдяки всіляким інтриг, підкупам і своїй красі. Незабаром вона стала головною дружиною султана, «милої серцю». Але Роксолана була не тільки прекрасною коханкою і дружиною, а й талановитим керівником. Свої задумом вона реалізувала через султана, з легкістю усуваючи непокірних.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1512

Назва фільма: Таємне коло (2011) Дивитись серіал онлайн (11 серія)
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Ніщо не віщувало біди для учениці старших класів Кессі Блейк. Вона була повністю задоволена своїм життям, поки в один жахливий день не гине її мати. Тепер дівчинці доводиться переїхати до єдиного рідній людині в маленьке містечко, до своєї бабусі. Саме тут народилася і виросла мати Кессі. Однак нове життя відразу не заладилася ... Юні дівчата, організували клан відьом і для отримання сили їм необхідний був шостий учасник, ким і стала Кессі. Вона виявилася потомственою відьмою з величезною силою, про яку чомусь змовчала її мати. З'ясовується, що і інші учасниці Таємного кола не так давно позбулися одного з батьків. Один за одним постають питання, але які доведеться шукати відповіді Кессі та її подругам. На нашому сайті ви можете серіал "Таємний коло" дивитися онлайн і безкоштовно.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1601

Назва фільма: Аттіла Завойовник Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Древні пророцтва говорили, що один раз з'явиться людина, яка зможе об'єднати племена лютих воїнів і кинути виклик непереможної Римської Імперії, яка століттями правила античним світом. Ім'я цієї людини стало легендарним і назавжди увійшло в історію людства: Аттила - безстрашний повелитель гунів. Фільм оповідає про протистояння двох наймогутніших людей свого часу і їх армій: непокірливого Аттіли і прославленого римського генерала Флавія.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 3901

Назва фільма: ВТОРГНЕННЯ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Молодий архітектор пейзажів Уїлл переживає кризу, як у професійній, так і в особистому житті. Коли в офіс, який знаходиться в старій частині Лондона, влазить злодій, щоб пограбувати його, в житті Уїлла починається новий період. Зустріч з цією молодою злодієм-мусульманином, змушує молодого архітектора переосмислити все своє життя. Він повинен переоцінити всі свої життєві цінності, розставити інші акценти, і кардинально поміняти свої засади. Завдяки злодієві, життя Уїлла змінюється.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 875

Назва фільма: ТЕ ЩО МИ ВТРАТИЛИ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Вдова, нещодавно втратила чоловіка, запрошує його проблемного кращого друга Джері пожити разом з нею і двома її дітьми. Джеррі допомагає сім'ї справитися з їх втратою, потихеньку приводячи і своє життя в порядок.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 925

Назва фільма: КИТАЙСЬКА КАВА Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Історія про драматичні відносинах двох друзів-невдах, письменника і фотографа. Їх внутрішня нереалізованість, хиткі надії на успіх, комплекси і спогади пропущені через жовчні і дотепні діалоги, які не залишають у результаті каменя на камені від їх дружніх симпатій ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1219

Назва фільма: ІСТОРІЯ ОДНІЄЇ ДІВЧИНИ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Порно-зірка Місяць намагається знайти баланс між вимогами її роботи, необхідності піклуватися про свого хворого батька, який страждає хворобою Паркінсона, і насмішок своїх друзів з приводу того, як вона заробляє на життя ..
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1806

Назва фільма: ЖЕРТВОПРИНЕСЕННЯ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дія відбувається в Китаї за часів імперії Цинь, в історичний період «Весни і осені». Генерал Тхуан Гу вбиває Імператора і підставляє сім'ю Чжао, з якою у нього давня ворожнеча. Користуючись цим, він вбиває весь рід Чжао (більше 300 осіб). Єдиний що вижив - немовля Чжао У, якого рятує лікар родини Чжао - Чан Інг. Незабаром після цього Тхуан Гу приймає рідного сина Чанг Інг за Чжао У і вбиває його разом з дружиною Чанг Інга. Чжао У росте в будинку Тхуан Гу, який не підозрює про його походження і відноситься до нього як до сина, а той, у свою чергу, теж відноситься до нього, як до батька. Однак Чанг Інг виношує план помсти і одного разу розповідає Чжао У всю правду ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1020

Назва фільма: ЗАКРИТА ШКОЛА 47 серія (2 сезон 27 СЕРІЯ) Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Андрій c жахом дізнається про те, що довелося пережити його матері. Тепер хлопці розуміють, для чого викрали Ірину Ісаєву. Надя впевнена, що в Алісу вселився злий дух. За Іриною Ісаєвій хтось стежить. Толік пристає до Марії в душовій. Володя підозрює, що Марія його обдурює. Воронцов впевнений, що Галина замішана в злочині ...
Категорія: Серіали | Переглядів: 1834

Назва фільма: ЗАКРИТА ШКОЛА 46 серія (2 сезон 26 СЕРІЯ) Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Андрію вдається отримати те, що заповіла йому мати. Толік намагається налагодити контакт із сином. Миті сниться кошмар, який рано чи пізно здійсниться. Галина їде зі школи. Вона боїться, що більше ніколи не зможе повернутися. Олена відмовляє Петру Морозову в побаченні і отримує від шанувальника досить несподіваний подарунок. Павло встановлює стеження за Петром Морозовим. Побачене шокує Павла.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1588

Назва фільма: ЗАКРИТА ШКОЛА 45 серія (2 сезон 25 СЕРІЯ) Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Віктор і хлопці переживають за життя Андрія. Даша дізнається, що змусило Андрія отруїтися. Рома бере з Максима обіцянку, що той залишить Юлю в спокої. Войтевіч і Петро Морозов отримують несподіване послання «з того світу». Володя обшукує кімнату Анни і знаходить дещо цікаве. Митя сумує за мамою, і Надя з Алісою вирішують допомогти йому. Тим часом Воронцову доводиться зустрітися з поліцією ...
Категорія: Серіали | Переглядів: 1998

Назва фільма: РЕАЛЬНІ ПАЦАНИ 66 серія Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Іванич вирішив влаштувати грандіозну аферу, причому за участю зірок першої величини. Однією з ключових фігур цієї афери є Ганна Семенович. Антоха і Вован вирішують замутити із зіркою.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1003

Назва фільма: РЕАЛЬНІ ПАЦАНИ 65 серія Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
У дядька Сергія дозрів підступний план, який повинен перешкодити москвичеві захопити бізнес. Втілити прекрасну ідею в життя, як завжди, повинен буде Колян.
Категорія: Серіали | Переглядів: 928

Назва фільма: РЕАЛЬНІ ПАЦАНИ 64 серія Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
На Коляна нападає депресія. Він знову не зміг допомогти дядькові Сергієві. Щоб гарненько подумати про життя він відправляється на набережну, де випадково стає учасником розбірки між випускниками школи.
Категорія: Серіали | Переглядів: 864

Назва фільма: РЕАЛЬНІ ПАЦАНИ 63 серія Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Оборін не сидить на місці і починає діяти за московськи, а точніше він вирішив знайти компромат на столичного гостя. І як завжди на допомогу приходить Колян зі своїми пацанами і вони всі разом намагаються знайти потрібну інформацію ...
Категорія: Серіали | Переглядів: 1080

Назва фільма: РЕАЛЬНІ ПАЦАНИ 62 серія Дивитися серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Завдяки зусиллям москвича, бізнес Івановича заморозили. У родині багатого бізнесмена настала економічна криза. Але під рукою є надійний Колян і його фартовий Едик. Вони обов'язково щось придумають.
Категорія: Серіали | Переглядів: 972
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!