Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Четвер, 28.03.2024
Головна » 2012 » Січень » 14

Назва фільма: Контрабанда (2012) Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Контрабанда - небезпечна затія. І головні герої фільму знають про це не з чуток. Тут ставки високі: один провал - і в тебе маса проблем. Серед контрабандистів Кріс колись був кращим. Його вважали справжнім віртуозом, майстром своєї справи. Однак сьогодні Кріс кинув небезпечну гру зі смертю, став розсудливим, одружився, почав забувати про минуле.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1485

Назва фільма: Новое платье Королевой (2012) Смотреть фильм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Головна героїня фільму дівчина з красномовним прізвищем Королева. Але королевою вона себе ніяк не відчуває, вся її провінційне життя про це говорить. Працює ця закомплексована сіра мишка за сущі копійки в стоматологічному кабінеті, живе одна так як у неї немає чоловіка. Головне уявлення про щасливе життя в її розуміння це так як живе модний гламурний тенісіст Заборський, богемне життя якого так приваблює героїню. Люсі еже неабияк все недоїли в її рідному місті і вона вирішує відправитися в Москву щоб взяти участь у семінарі під назвою «Хочеш бути щасливим - будь ним».
Категорія: Комедії | Переглядів: 1283

Назва фільма: Державний захист 2 сезон (2012) Дивитись серіал онлайн (1 серія)
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Серіал «Державний захист - 2» продовжує розповідати про непрості будні відділу, який займається захистом свідків, на чиї життя і здоров'я зазіхають у зв'язку з розслідуванням тих чи інших кримінальних справ. Відділ як і раніше очолює Микола Медведєв, якого злочинці прозвали Топтигіних за завзятість і справжню ведмежу хватку. Команда Медведєва - це три перевірених опера: Кондауров, Кльонов і Маліч. Новий свідок, якого належить «прикривати» команді Медведєва, - найманий вбивця, на прізвисько Катана. Передавши цінного свідка в руки Медведєву, оперативники стали чекати від нього свідчень, але Катана погодився співпрацювати зі слідством з однією умовою: оперативники повинні забезпечити безпеку відразу двом близьким йому жінкам - дружині Ірині та коханці Дите.
Категорія: Серіали | Переглядів: 2375

Назва фільма: Обитель брехні (2012) Дивитись серіал онлайн (1 серія)
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Марті у виконання блискучого актора Дону Чідла, працює консультантом у знаменитої компанії. Для нього немає нічого святого всі способи видобутку інформації є прийнятними якщо вони приносять результат йому. Його клієнти самі успішні люди в країні і вони природно чекають від нього виконання роботи і тільки позитивні результати. Треба віддати належне Марті підводити своїх замовників він не звик і завжди виконує всі покладені на нього завдання.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1008

Назва фільма: Трансформери: Прайм (2011) дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Трансформери - це розумні роботи, що мешкають на планеті Кібертрон. Їх відмітною здатністю є можливість трансформуватися в техніку, людей, але головне в машини. Велика енергія, укладена в Іскрі може оживити будь-який механізм. Саме на її пошуки відправився на Землю Магатрон зі своїм військом десептиконів. На допомогу прийшли землянам автоботи на чолі з Оптимусом Праймом. Їм удалость врятувати Землю і схопити Мегатрона, після чого він був відправлений назад на Кібертрон, де його чекав суд.
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 4560

Назва фільма: Блудна Каліфорнія 5 сезон (2012) Дивитись серіал онлайн (1 серія)
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Хенк Муді, колись відомий письменник, з відмінним почуттям гумору, завжди говорить, що думає, руйнівник жіночих сердець. Три роки він провів у Нью-Йорку. І тепер Хенк повертається назад, але за весь цей час, він ні краплі не змінився, цілі у нього ті ж, змінилися лише засоби їх досягнення та правила ведення гри.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1092

Назва фільма: МОЯ РОДИНА БОЖЕВІЛЬНА Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Батьків не обирають! Але що робити, якщо після знайомства з твоїми домочадцями подружки йдуть назавжди? А тут з'являється дівчина мрії і настає час знайомити її з родиною! Головний герой знаходить оригінальний вихід: наймає акторів з рекламного ролика, щоб ті зіграли його сім'ю. Проте ідеальний план виходить з-під контролю, ситуація загострюється і наш герой змушений йти на крайні заходи, щоб не втратити кохану дівчину і свою сім'ю.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1136

Назва фільма: Щоденники вампіра 3 сезон 11 серія Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Стефан та Олена відразу відчувають взаємну симпатію, але Олена навіть не підозрює, що Стефан - вампір, якому вже сотні років, і який намагається мирно жити серед людей, незважаючи на те, що його брат, Деймон - втілення вампірської жорстокості і кровожерливості. Тепер два брати-вампіра - один добрий, інший злий - ведуть боротьбу за душі Олени, її друзів та інших мешканців містечка Містик Фоллз.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2234

Назва фільма: ЛЮДИ ХЕ (ХЕ) 4 ВИПУСК (СЕРІЯ) Дивитись серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Володар Кольцов про те, від чого потрібно дивитися прем'єру: "Кожна програмка стане заряджена мною лише позитивно! Людина, яка подивиться" Людей Хе "онлайн, стане захищений і отримає заряд позитивної енергії на тиждень вперед!". У прем'єрному випуску проекту підопічні Володаря Кольцова зіткнуться з першими випробуваннями їх сил, основним з яких буде анулювання псування з Мерседеса відомого шоу-мена Ігоря Верника.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1348

Назва фільма: ВІЙНА Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
В світі, яким править страх, тільки правосуддя рятує життя. На рахунку агента ФБР Кроуфорда і його напарника немало знешкоджених бандитів. Але справедливість і закон опинилися безсилі, коли одержимий вбивця оголосив їм війну. З цього моменту життя Кроуфорда перетворюється на нескінченну гру зі смертю, захоплюючу і жорстоку. Гру, де життя не коштує нічого, а колишні друзі стають заклятими ворогами.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2192

Назва фільма: ФОТОГРАФІЯ 8 на 10 Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Фантастика
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Джай Пурі - індієць, працює лісничим в Канаді. Він наділений надприродними здібностями. Доторкнувшись до фотографії померлої людини, Джай може заглянути в минуле покійного. Так сталося, що Джай втратив близьку людину і ця трагедія змушує його використовувати свої здібності, щоб розкрити таємниче вбивство ...
Категорія: Фантастика | Переглядів: 1059

Назва фільма: Крижаний Шторм Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Фантастика
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Відомий автор науково-фантастичних романів в сьогоденні, а в минулому талановитий вчений Чарлі Прайс відправляється в рекламний тур по США. В одному з глухих містечок він стикається зі своїми колишніми колегами, які проводять засекречений експеримент, націлений на пошук методів управління погодою. Але втручання у вищі сфери призводить до різкого похолодання і утворення найсильніших смерчів ...
Категорія: Фантастика | Переглядів: 1761

Назва фільма: ЗАТЕМНЕННЯ Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Фантастика
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Після того, як на місто раптово обрушується темнота, жителі багатоповерхового будинку стикаються з огидним монстром, який, мабуть, і став причиною звалилися на людей негараздів. Щоб протистояти кровожерному суті-вбивці, що переміщається по поверхах, сусіди об'єднуються. Але не багатьом це допоможе вижити ...
Категорія: Фантастика | Переглядів: 2029

Назва фільма: ГІДРА ВТРАЧЕНИЙ ОСТРІВ Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Фантастика
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Тіма Нолана, колишнього морського піхотинця, викрали разом з трьома колишніми ув'язненими, щоб використовувати в жорстокій грі. Група багатих безумців заплатила великі гроші за право полювати на них. Ідеальне місце для цього, як вони думають, загублений в океані острів вулканічного походження. Але острів їм попався непростий, на ньому живе містичне тварина з сімома зміїними головами - Гідра. І поки мисливці вистежують свою здобич, Гідра перетворює їх самих у жертв. Та тут ще місцевий вулкан прокидається! У Нолана залишається зовсім небагато часу, щоб знайти спосіб розправитися з пекельним створенням і забрати з проклятого острова ноги!
Категорія: Фантастика | Переглядів: 2189

Назва фільма: ПРОРОЦТВО Про судний день Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Фантастика
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
В руки коректора Еріка Фокса потрапляє загадковий артефакт, що викликає у нього бачення апокаліпсису. Об'єднавшись з археологом Брук Келвін, Фокс намагається розгадати таємницю артефакту і врятувати світ, ховаючись при цьому від урядових агентів ...
Категорія: Фантастика | Переглядів: 1471

Назва фільма: НЕМОВЛЯ Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Молода пара живе в Нью-Йорку. Їх життя можна назвати ідеальною, вони успішні, талановиті й успішні. Через деякий час вони дізнаються, що незабаром у них з'явиться малюк, щасливий батько пропонує придбати будинок в передмісті. Після народження дитини, стан матері погіршується, вона не припускала, що з появою немовляти на неї повалитися стільки обов'язків, і вона впадає депресію. Тому батькові доводитися найняти няню, яка з часом починає себе дуже дивно вести, і в будинку щось відбувається недобре ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 1208

Назва фільма: ВИНА Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Ана - гінеколог. У неї вдома приватна клініка, і їй необхідні асистенти. Вона запрошує свою подругу-медсестру Глорію пожити в неї разом з донькою. Приміщення, відведене для операцій, виглядає вельми світлим і мирним, але щось зловісне з'являється тут ... Ана зізнається Глорії, що її приватна практика полягає в абортах. В операційній змішалося все - біль, життя, смерть, і створюється враження, що тут завжди хтось є. Пацієнтки, що побували тут, тягнуть своє минуле за собою ... прямо в цю кімнату.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1021

Назва фільма: Бідна багата ДІВЧИНКА Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Трагікомедія про письменницю, підробляє літературним негром і видає тінейджерський романи, яка вирушила в рідне місто на пошуки колишнього бойфренда, який встиг обзавестися сім'єю і дитиною.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1538

Назва фільма: АТЛАНТИДА КІНЕЦЬ СВІТУ НАРОДЖЕННЯ ЛЕГЕНДИ Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Новинки
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Фільм про найстрашніше стихійне лихо античного світу, породила міф про Атлантиду.
Категорія: Новинки | Переглядів: 2239

Назва фільма: ТІНЬ З МИНУЛОГО Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
В рамках впровадження нової програми по боротьбі зі злочинністю детективу Провину Горан доручають розслідувати справу 40-річної давності. Тоді вбивця, прозваний ЗМІ «бостонського душитель», так і не був знайдений. Приступивши до роботи, детектив виявляє разючу подібність між обставинами старого злочину і вбивства, скоєного в Бостоні на днях. Озброївшись новими фактами, Горан приступає до пошуків вбивці, не підозрюючи, яка небезпека загрожує йому і його родині.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1093

Назва фільма: ВЕЛИКИЙ БАК Ховард Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
У «Великому Баку Говарді» герой загоряється бажанням стати учнем невдалого сценічного мага, тим самим - провокуючи сварку з власним батьком, що опинилися не в захваті від нової професії нащадка.
Категорія: Комедії | Переглядів: 858
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!