Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Вівторок, 19.03.2024
Головна » 2012 » Січень » 08

Назва фільма: Щелепи 3D (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Це не просто ремейк старого фільму "Щелепи". Це абсолютно новий сюжет з використанням сучасних 3D-технологій ... Вся історія розгортається з групою підлітків вирішили провести свої вихідні на величезному озере.которое через річку пов'язано з океаном.Но то.что вони зустріли на цьому озері потрясло їх до основи - в глибинах озера ховалося величезне чудовисько, акула гігантських розмірів ....
Категорія: Жахи | Переглядів: 2646

Назва фільма: Вогні притону (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дія фільму відбувається в Одесі в 1958 році. Головна героїня - мама Люба - господиня маленького борделя. У її підпорядкуванні - дві «дівчинки», Зінько-Гітлер і Зигота. Вони живуть душа в душу. В маму Любу закоханий син прокурора Аркаша, а вона любить Адама, юродивого і поета ... Люба вирішується зав'язати з розпусним минулим і присвятити себе життя з Адамом.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1425

Назва фільма: Золушка (1947) Реставрація в кольорі Дивитися мультфільм онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Стара добра казка - тепер у кольорі! Основа сюжету - старовинний казковий мотив про працьовиту Попелюшку, злу мачуху і ледачих сестер. Зрозуміло, Шварцем перероблений і жвавий до рівня комедії, в якій є і просто гумор, і зла сатира. До цих пір цей ніжний і добрий фільм продовжує радувати і дивувати великих і маленьких. А ви спробуйте не здивуватися тому, що до вас в гості приходить чарівниця зі своїм чарівним пажем і помахом чарівної палички перетворює ваше лахміття в бальну сукню, а ваші капці у кришталеві черевички. Спробуйте просто і природно всістися в золочену гарбуз, запряжену мишами, і в цій кареті поїхати на бал до короля. Спробуйте, нарешті, танцювати з казковим королем і закохатися в чарівного принца.
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 2885

Назва фільма: Битва екстрасенсів (2011),12-й сезон, Прем'єра Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Цікаво, вам коли-небудь доводилося бачити справжнє диво? Ні? Ви не вірите в дива? Тоді спробуйте зазирнути в цей незрозумілий і дивний світ і подивитися цикл передач, присвячених світу "над-чуттєвого". У передачах каналу ТНТ вже 11-й сезон поспіль йдуть дивовижні «Битви екстрасенсів» .... Де можна зустріти явно талановитих людей, які вразять вас своїми здібностями "бачити" те, що нам з якихось причин не дано ... Переконайтеся самі - поруч із шахраями і спритниками, заполонили своїми оголошеннями практично всі газети і журнали, є екстрасенси, що показують "світу і на селі" те, у що неможливо повірити ... За оцінками фахівців новий,11-й сезон стане найдивнішим з усіх попередніх . Хто знає, може так це і буде?
Категорія: Серіали | Переглядів: 1207

Назва фільма: Іван Царевич і Сірий Вовк (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Чудовий казковий мультфільм від російських художників і сценаристів, режисерів і видатних акторів озвучування є найкращим подарунком до новорічних канікул .... Нас чекають герої знаменитої російської казки - казки мудрою, повної таємниць і небезпек, але веселої і кумедною! Отже. Вперед за радісними пригодами!
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1138

Назва фільма: Ялинки 2 Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Чи багато це - цілий рік? 365 днів і ночей? Та й чимало, якщо поглянути на долю кожного з нас, а не тільки на долю улюблених нам героїв "Ялинки" ... Подумати тільки будівельник-іммігрант, з легкої руки німців став "гастарбайтером" зі Сходу нашої колись єдиного Союзу знайшов при реконструкції квартири під старим підлогою не одержаний лист, який не надійшло до нової нашої героїні 30 років назад.А адже лист це могло докорінно змінити долю нашої героїні, так як в листі її коханий дозволивши всі суперечки з родичами згоден бути тільки з нею і запросив її до 12-00 ночі 31 грудня до Кремлю.Более того, він обіцяв завжди, поки вона не прийде приходити на Червону Площа до 12-00 кожного 31 грудня.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1406

Назва фільма: Хочу як ти Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Хто знає за якими законами ми вибираємо собі майбутнє чи воно нас вибирає? Але такілі інакше друзі Мітч і Дейв вибрали собі абсолютно протилежні шляхи в житті ... Дейв зараз хорошооплачіваемий юрист і прекрасний сім'янин, а от з Мітч складніше - він не тільки не сім'янин, а й видатний ловелас.Но знали б оні.что кожен з них заздрить другу і думає: "От як класно влаштувався Дейв - красуня дружина і діти - чого ще бажати?" А Дейв в цей же час: "Ну і везе ж цьому Митчу - ні клопоту, ні турбот - не життя, а казка!" Як і буває і трохи фантазії та вправності - і все перевертається - відтепер - Дейв - це Мітч, Мітч - це Дейв!
Категорія: Комедії | Переглядів: 1745

Назва фільма: Льодовиковий період: Різдво мамонта (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Непосида і рідкісний баловнік Сід, з його слів, випадково руйнує різдвяну скелю. Менні говорить йому, що Сід потрапив у чорний список Санти, і тепер нехлюї і рідкісному ледареві доведеться летіти на північний полюс просити вибачення у Санти. На північному полюсі Сід хотів все зробити як краще, але "вийшло як завжди", так, що ситуація не покращилася, а стала настільки небезпечною, що Менні терміново звернувся по допомогу ... Тепер справа за Менні і компанією, тільки вони об'єднавшись збережуть Різдво для всього світу!
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1592

Назва фільма: Я не знаю, як вона робить це (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Настоящие мужчины как и настоящие женщины,увы,большая редкость в наше время.Героиня нашего комедийного фильма "Я не знаю как она делает это"- настоящая женшина.Но легко ли совместить роль матери и любовницы мужа с сумасшедшим ритмом деловой женщины,а нужно сказать,что Кейт фондовый менеджер и неплохой...И вот,когда мужчины заняты своими делами на работе,Кейт вынуждена делать сто дел до работы и не меньшее количество разных дел по работе.Десятки смешных и нелепых случаев сопровождают ее жизнь,но она не унывает - ведь она настоящая женщина!
Категорія: Комедії | Переглядів: 1325

Назва фільма: 300 кілометрів на годину Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Середній за якістю, режисурі та акторській складу "бойовичок" з усіма належними атрибутами - погонями, любов'ю і злодіями .. Сюжет фільму "300 км / год" розповідає нам про вуличні гонки і про те, що один з його учасників Рік, коли його брат гине в одному із заїздів, не вважає це випадковим і намагається знайти віновних.Став великим фахівців в "стріт-рейсингу" він сам не раз потрапляє в небезпечні ситуації, тому що занурився в світ великих пристрастей і ще більших негідників і їхніх грошей ..
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1593

Назва фільма: Екстрасенси ведуть розслідування (2011) (2-й сезон), Прем'єра Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Новинки
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Отже, телеканал ТНТ, перший в країні продовжує незвичайний цикл телевізійних передач під загальною назвою "Екстрасенси ведуть розслідування». Команда.состоящая з фіналістів та переможців всіх сезонів передачі "Битва екстрасенсів" починають на наших очах розслідувати загадкові явища, зникнення людей, великі крадіжки та викрадення ... чи під силу це все екстрасенсів? чи може екстрасенсорика довести свою придатність при розслідуванні конкретних справ?
Категорія: Новинки | Переглядів: 6620

Назва фільма: Ялинки (2010) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Скоро, дуже скоро прийде Новий 2013 рік і події в нашому фільмі розвиваються зі швидкістю приходу його на величезну країну, що розкинулася із заходу на самий Далекий Схід у 11 містах ... Герої фільму це ми з вами, люди різних професій, які живуть на цих просторах і мріють бути щасливими в цьому Новому році - шофер-таксист, який мріє про зустріч з дівою екрану, бізнесмен і актор, злодій і міліціонер, кожен при своїй професії і її проблеми, гастарбайтер і .. навіть Президент Россіі.Все наші герої опинилися в ситуації , коли їм усім так потрібно "новорічні диво" - диво "шести рукостискань", бо всі ми знайомі один з одним через шість наших знайомих ...
Категорія: Комедії | Переглядів: 958

Назва фільма: Не бійся темряви (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Жахи
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Самотність буває різним ... Можна бути самотнім у натовпі людей і на гучній вечерінке.Саллі самотня завжди і скрізь і тому, будучи замкненою і відлюдною навіть з батьком, їй важко з людьмі.Пріехав на Род Айленд до батька і його молодої подрузі, Саллі , на додачу до її характеру, стала жити в старовинному особняку, який сім'я реставрірует.Вот тут те Саллі і знаходить дивний підвал, в який, за місцевою легендою увійшов архітектор, який побудував це зданіе.Вошел і так і не вийшов, хоча з того часу пройшло більше століття його слідів ніхто не обнаружіл.Проявів цікавість і проникнувши в підвал, Саллі розбудила сили темряви, а ще страшніше то.что ці сили не тільки її манили вглиб невідомого "чогось", а й батька і його подругу ...
Категорія: Жахи | Переглядів: 1484

Назва фільма: Мертвоголовиє Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Новинки
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Чорна комедія, розвиваюча супер-обридлу, але тим не менш популярну (?) Тему зомбі, де несподівано для себе стали метвецамі двоє друзів - Майк і Брент розуміють, що вони тепер зомбі. "Скориставшись" ситуацією і недовго думаючи вони відправляються в подорож повне "чорного гумору" і забавних ситуацій в якому вони шукають свою втрачену при житті любов ... Дивіться на іншу сторону "ситуацію зомбі" і ви переконаєтеся як нерозумно жити не люблячи за життя ....
Категорія: Новинки | Переглядів: 1073

Назва фільма: Притчі Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Новинки
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Картина «Притчі» - нове слово у сучасному православному кінематографі. У кожній з трьох частин картини глядачеві запропонована душекорисної історія. Притчі розказані по-людськи щиро, з домашньою теплотою і гумором. Перша притча «Незвичайне слухняність» змусить вас не тільки від душі посміятися, але і разом з невдалим героєм задуматися про гріх гордині і цінності християнського смирення. «Завтра благословляю тебе йти на кладовищі, і як побачиш, що небіжчика несуть - поноси його останніми словами», - говорить старець молодому послушнику. Після настільки інтригуючого початку слід не менш цікаве продовження.
Категорія: Новинки | Переглядів: 1735

Назва фільма: Висоцький. Дякую, що живий (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Новинки
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Этого человека,ставшего голосом и совестью нации в 80-годы прошлого века,ее любимого певца и такого знакомого парня,почти такого же как с соседнего двора знали все...В новом художественном фильме "Высоцкий.Спасибо,что живой" рассказ пойдет всего лишь о нескольких неделях 1979 - о днях творчества и борьбы этого человека,любимца нации - Владимира Высоцкого...
Категорія: Новинки | Переглядів: 1418

Назва фільма: Місія нездійсненна 4. Протокол "Фантом" (2011) Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Потрібно сказати, що довгий час на вимогу продюсерів зміст фільму "Місія нездійсненна -4: Протокол" Фантом "був суворо засекречено і лише днями стало відомо, що події будуть" закручені "з вибуху в Москві, чого б ви думали - не багато не мало Кремля! А далі - більше ... у всьому буде звинувачений наш супер-герой Ітан Хант і його група. Доводити і виправдовуватися неможливо - потрібно тікати і ось починаються тривалі гонки по всьому світу - де буде і Дубай зі своїм над-хмарочосом , вежею Бурж-Халіфа і "пробіжкою" по ній нашого героя і багато-багато іншого від чого глядачі не раз переведуть подих від несподіванки подій ...
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2186

Назва фільма: Жива сталь Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Події фільму відбуваються в майбутньому, де бокс заборонений за негуманність і замінений боями 2000-фунтових роботів, керованих людьми. Колишній боксер, а тепер промоутер, переметнувся в Робобокс, вирішує, що нарешті знайшов свого чемпіона, коли йому попадається вибракувана, але дуже здібний робот. Одночасно на життєвому шляху героя виникає 11-річний пацан, опиняється його сином. І в міру того, як машина пробиває свій шлях до вершини, які здобули одне одного батько й син вчаться дружити.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2337

Назва фільма: Зберігач часу Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Як говориться - "Все було б смішно, якби не було так сумно" ... І справді? Жила-була тиха спокійна дівчинка Юкарі 18 років - добре вчилася, була зразковою дочкою і малопомітною подругою в школі і серед вуличних друзей.Все її мрії були сконцентровані навколо бажання вступити до престижного вузу і ... звичайно ж отримати визнання від свого однокласника, в якого вона була таємно закохана ... Як раптом, одного разу, просто на вулиці до неї підходить хлопець, який викликав у не неприязнь (весь в бойовому пірсингу і з нахабною посмішкою на обличчі). І що найдивніше - цей хлопець вимагає від неї (зверніть увагу не просить, а вимагає) стати манекенницею одягу «Paradise kiss» ("Райський поцілунок"), яка треба сказати не була дуже популярною ... Ну, і як би ви повелися в цій ситуації?
Категорія: Комедії | Переглядів: 1353

Назва фільма: Райський поцілунок Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Як говориться - "Все було б смішно, якби не було так сумно" ... І справді? Жила-була тиха спокійна дівчинка Юкарі 18 років - добре вчилася, була зразковою дочкою і малопомітною подругою в школі і серед вуличних друзей.Все її мрії були сконцентровані навколо бажання вступити до престижного вузу і ... звичайно ж отримати визнання від свого однокласника, в якого вона була таємно закохана ... Як раптом, одного разу, просто на вулиці до неї підходить хлопець, який викликав у не неприязнь (весь в бойовому пірсингу і з нахабною посмішкою на обличчі). І що найдивніше - цей хлопець вимагає від неї (зверніть увагу не просить, а вимагає) стати манекенницею одягу «Paradise kiss» ("Райський поцілунок"), яка треба сказати не була дуже популярною ... Ну, і як би ви повелися в цій ситуації?
Категорія: Комедії | Переглядів: 1382

Назва фільма: Професіонал Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
"Еліта кілерів" це абсолютно новий бойовик, у головній ролі якого знімаються чудові актори, такі як: Джейсон Стетхем і Роберт Де Ніро. Це історія колишнього бойца.Смотріте на нашому сайті чудовий бойовик, в якому знялися чудові актори, такі як Джейсон Стетхем і Роберт Де Ніро. Мова піде про колишнього бійця силових структур британських, який в опеделенний момент життя вирішив зав'язати зі своєю роботою і почати жити нормальним життям. Але одного разу його друг виявляється в небезпеці і тепер головному герою, належить стати знову тим, ким він був і раніше!
Категорія: Бойовики | Переглядів: 2063

Назва фільма: Самий маленький ангел (2011) Дивитись серіал онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Фільм знятий за сюжетом книги Чарльза Тезьюелла. З небес на землю спускається ще зовсім маленький ангел. Компанію йому становить його вірний друг - щеня Ореол. Вони збираються відшукати коробочку, яка дуже дорога Малько, вона нагадує йому про ті далекі часи, коли він був ще маленьким хлопчиком. Але на землі все зовсім не так як на небесах, тут маленького ангела чекає багато небезпек, які можуть виявитися згубними. Але в компанії зі своїм вірним другом псом Ореолом, вони подолають усі перешкоди.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1131

Назва фільма: Таємне коло (2011) Дивитись серіал онлайн (10 серія)
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Ніщо не віщувало біди для учениці старших класів Кессі Блейк. Вона була повністю задоволена своїм життям, поки в один жахливий день не гине її мати. Тепер дівчинці доводиться переїхати до єдиного рідній людині в маленьке містечко, до своєї бабусі. Саме тут народилася і виросла мати Кессі. Однак нове життя відразу не заладилася ... Юні дівчата, організували клан відьом і для отримання сили їм необхідний був шостий учасник, ким і стала Кессі. Вона виявилася потомственою відьмою з величезною силою, про яку чомусь змовчала її мати. З'ясовується, що і інші учасниці Таємного кола не так давно позбулися одного з батьків. Один за одним постають питання, але які доведеться шукати відповіді Кессі та її подругам.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1386

Назва фільма: Двоє (2011) Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Двоє друзів Кирило Баженов та Едуард Антипов не бачили один одного більше 20 років тому. Колись вони спина до спини воювали в Афганістані, але потім доля підготувала їм різні дороги. Тепер Кирило успішний бізнесмен, у нього гарна сім'я, загалом життя вдалося.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1924

Назва фільма: Пекло на колесах (2011) Дивитись серіал онлайн (8 серія)
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
В центрі серіалу "Пекло на колесах" колишній службовець постійної армії Конфедерації Каллен Бохеном, хоче повернути боржок своїм кривдникам, які спочатку згвалтували а тому вбили його дружину. Пошуки своїх заклятих ворогів призводять ковбоя в штат Небраска, де зараз ведеться будівництво залізниці пролегабщей через ВСБ країну. Там він знайде солдатів Союзу, які погубили йому життя.
Категорія: Серіали | Переглядів: 1071

Назва фільма: Швидкість (2011) Дивитись фільм онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Двоє друзів Кі Су і Мен Сик колишні байкери, їх пристрастю були мотоцикли, швидкість і дівчина Чун Шим. Але час йде, довелося подорослішати і тепер Кі Су працює кур'єром, а Мен Сик працює в поліції, він так і не зможу пересісти з мотоцикла в автомобіль. Чун Шим тепер стала солісткою відомої групи і співає там під псевдонімом А Ром. Але все відразу міняється, коли Кі Су садить на свій байк Чун Шим ... Пакет, який потрібно було доставити, вибухає, а відразу після лунає телефонний дзвінок. Невідомий повідомив, що шолом Чун Шим заміновано, і що б її врятувати необхідно доставити ще один пакет. Тепер доведеться згадати всі навички водіння, що б в гонки з часом врятувати улюблену подругу.
Категорія: Бойовики | Переглядів: 4050

Назва фільма: Щоденники вампіра 3 сезон 10 серія Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Стефан та Олена відразу відчувають взаємну симпатію, але Олена навіть не підозрює, що Стефан - вампір, якому вже сотні років, і який намагається мирно жити серед людей, незважаючи на те, що його брат, Деймон - втілення вампірської жорстокості і кровожерливості. Тепер два брати-вампіра - один добрий, інший злий - ведуть боротьбу за душі Олени, її друзів та інших мешканців містечка Містик Фоллз.
Категорія: Серіали | Переглядів: 2631

Назва фільма: ШПИГУН Вийди геть Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Багато співробітників британської розвідки здогадувалися, що в її керівництві давно засів «кріт», що працює на Росію. Але ті, хто наважувався про це заявляти відкрито, чомусь виявлялися у відставці. Решта вважали за краще мовчати. Але підтвердження існування російського агента прийшло із зовсім несподіваного боку. Починається таємне розслідування, очолюване перебувають у відставці Джорджем Смайлі. І ніхто, включаючи вище керівництво розвідки, не повинен здогадатися, що на крота знову оголошено полювання.
Категорія: Комедії | Переглядів: 897

Назва фільма: РІО 2011 Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Кpacівий і oчeнь нeдaлекій пoпугaй, poдівшійcя в нeвoлe в нeбoльшoм гopoдкe штaтa Міннecoтa, улeтaeт в пoіcкax Пригоди нa poдіну пpeдкoв, в Ріo-дe-Жaнeйpo.
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1471

Назва фільма: Любов Зла Дивитися фільм онлайн
Країна:
Жанр: Серіали
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Для Xелa Лapceнa нaчaть длітeльниe oтнoшeнія c дeвушкoй oчeнь cлoжнo, пpічeм, вінoвaтa в етoм дaжe нe eгo нe caмaя пpeзeнтaбeльнaя внeшнocть, a coбcтвeнниe чepecчуp зaвишeнниe зaпpocи. Нo життя Xелa мeняeтcя пocлe нeoжідaннoй вcтpeчі в ліфтe - eгo cлучaйний пoпутчік «oткpивaeт eму глaзa», нaдeляя cпocoбнocтью відeть нe внeшнюю oбoлoчку людeй, a иx внутpeннюю кpacoту.
Нe пoдoзpeвaя o пpoізoшeдшeй c ним пepeмeнe, Xел знaкoмітcя c Poзмapі, кoтopaя кaжeтcя eму нacтoящeй кpacaвіцeй, до тoму жe oнa умнa, зaбaвнa і oчeнь дoбpa. Вoт тoлькo oкpужaющіe вмecтo xудeнькoй і cтpoйнoй дeвушкі бачать нeoб'ятниx paзмepoв «cлoніxу», під кoтopoй тo і дeлo лoмaютcя стільцях ...
Категорія: Серіали | Переглядів: 1389
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!