Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Кіно онлайн

Субота, 20.04.2024
Головна » 2011 » Грудень » 26

Назва фільма: ПРИГОДИ ЯЄЦЬ і курчати Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Головний герой мультфільму - курча, який тільки починає жити і активно пізнає світ, в той час як два яйця на ім'я Віллі і Бібі борються між собою. Друзів чекають неймовірні пригоди в пустелі, викрадення курчати і захопливе його порятунок з лап грифа, страуса і скорпіона.
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1376

Назва фільма: КІТ У ЧОБОТЯХ Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Мультфільми
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Мечі перетнуться і серця будуть розбиті в пригодах з одним із самих улюблених персонажів з Шрека - котом у чоботях. Це удалая поїздка ранніх років кота в чоботях, коли він об'єднується з розумним Шалтай-болтаєм і кмітливою Кітті, щоб вкрасти знаменитого Гуся, що несе золоті яйця.
Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1766

Назва фільма: ЗАРАЖЕННЯ Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Міжнародна організація лікарів спільно з Центром з контролю і профілактики захворювань США намагається перешкодити поширенню смертельного вірусу.
Категорія: Комедії | Переглядів: 5799

Назва фільма: ЗБЕРІГАЧ ЧАСУ Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дія розгортається у Франції початку 30-х. Головний герой, хлопчик-сирота Хьюго, який проживає в стінах паризького вокзалу зі своїм дядьком-алкоголіком, випадково знаходить таємничий механізм, створений знаменитим фільммейкерів Жоржем Мельєс. Ця знахідка запускає ланцюгову реакцію дивовижних подій, які в кінцевому підсумку допоможуть Хьюго розгадати таємницю його покійного батька.
Категорія: Комедії | Переглядів: 998

Назва фільма: Мутанти 2 Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Коли майже всі вже вірили, що загроза минула, гігантські монстри-комахи з'явилися знов! Час затишшя не пройшов для них дарма: вони мутували в нову, ще досконалішу форму, прийнявши вигляд своїх головних ворогів! І схоже, цього разу від них не буде порятунку ...
Категорія: Комедії | Переглядів: 1033

Назва фільма: Мутанти Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Талановита дослідниця разом зі своїм чоловіком - співробітником департаменту охорони здоров'я - зупинила страшну епідемію, яка встигла понести багато життів. Але, використовуючи генну інженерію, вона порушила природний баланс - і природа починає мстити. Здавна в живій природі жертви навчилися приймати подобу своїх ворогів: гусениця схожа на змію, крила метелика - на очі сови ... Але тепер Щось починає імітувати найнебезпечнішого мисливця - людину, і останній сам стає дичиною. Зупинити лиходійське Щось можуть лише двоє людей, які викликали його до життя ...
Категорія: Комедії | Переглядів: 1038

Назва фільма: Вогні Притона Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Дія фільму відбувається в Одесі в 1958 році. Головна героїня - мама Люба - господиня маленького борделя. У її підпорядкуванні - дві «дівчинки», Зінько-Гітлер і Зигота. Вони живуть душа в душу. В маму Любу закоханий син прокурора Аркаша, а вона любить Адама, юродивого і поета ...
Категорія: Комедії | Переглядів: 1045

Назва фільма: МОВА метеликів Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Новинки
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
У невелікій іспанської селі восьмірічній Монче, перервати безтурботним годину, Вперше приходити до школи. Зустріч з однокласниками склалася непросто, но йо вчитель віявівся доброю людино, и Монче знаходится Розрада и захист Під крило Дона Грегоріо. Разом з ним ВІН здійснює ПОДОРОЖІ у світ природи и Свої Перші кроки по життю. Альо цього Було но занадто мало, щоб уберегті хлопчика від йо дере серйозніх помилок.
Категорія: Новинки | Переглядів: 1272

Назва фільма: Пожирач гріхів Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Таємний містичний орден направляє Алекса Берньє до Риму для розслідування серії дивних і дуже схожих вбивств. Простий спочатку сюжет розкручується в хитросплетіннях інтригу загадкових містичних подій, приводячи до розгадки найбільшої таємниці, прихованої церквою від всього світу. Зустріч обличчям до обличчя з таємничою людиною, існування якого так ретельно ховалося протягом довгих століть, дає Алексу здібності і знання, здатні змінити життя людства, але володіння якими набагато страшніше самої смерті.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1613

Назва фільма: БОН ВОЯЖ Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Червень 1940. Політики, журналісти, буржуазія, шпигуни тікають з окупованого Парижа. Прекрасним притулком виявляється розкішний готель «Сплендід» в Бордо, де героїв чекають любов, дружба, зрада, зрада. Саме там розгортається інтрига, головними героями якої стають зірка кіно Вівіан Денвер, починаючий письменник Фредерік, професор Копальскі і його помічниця Камілла, міністр Бофор, дрібний злодюжка Рауль і німецький шпигун Алекс Уінклер. Ставкою в цій грі любовних і політичних пристрастей опиняються національні інтереси Франції та її свобода ...
Категорія: Комедії | Переглядів: 1363

Назва фільма: БАНДА ШАМПАНСЬКЕ Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Банда Шампанського - заснована на реальних подіях історія чотирьох дівчат з каліфорнійських пляжів, які займаються грабежами, а потім він розтратив награбоване на дорогі речі, і серфінг в Мексиці і на Гаваях. Гнучкі, як кішки, одягнені в обтягуючі костюми, вони наганяють страху на Сан-Дієго, як здобич несучи мільйони. Але як відомо, в такій справі, головне зупинитися, не піддавшись зайвої жадібності і вирішити, що важливіше, справжня дружба чи брязкальця, адже поліція вже близько ..
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1582

Назва фільма: МАГАЗИН СТРАХУ Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Продавці невеликого магазинчика зустрічаються віч-на-віч з потойбічними силами.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1008

Назва фільма: САНКЛАУС 3 Дивитися онлайн
Країна:
Жанр: Комедії
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
Ризикуючи видати таємницю Північного полюса, Скотт Келвін, а за сумісництвом Санта-Клаус, запрошує своїх родичів відсвяткувати Різдво, а заодно і майбутнє поява на світ сина Клауса, якого ось-ось має народити його дружина Керол. У результаті Скотт разом з його великим сімейством і головним ельфом Кертісом вимушений протистояти підступному лиходієві Джеку Фросту, який має намір відібрати Різдво у Санта-Клауса і захопити владу на Північному полюсі ...
Категорія: Комедії | Переглядів: 983

Назва фільма: НОРМАЛЬНИЙ
Країна:
Жанр: Бойовики
Якість: DVDRip
Режисер:
У ролях:
1931 рік, Німеччину лихоманить в передчутті прийдешніх змін. Молодий і амбітний юрист Юстус Венер береться за свою першу справу - він повинен захищати в суді Петера Куртена, знаменитого серійного вбивцю, відомого, як «Дюссельдорфський вампір». Венер вирішує будувати захист на визнання свого одіозного клієнта психічно неосудним, і, щоб довести це, починає з'ясовувати подробиці його життя, чим далі, тим більше занурюючись у хворобливий світ маніяка. Він зустрічається з Марі, дружиною Куртена, яка наполягає на тому, що її чоловік насправді невинний. Незабаром Курт вже спритно маніпулюють адвокатом, примушуючи танцювати під свою дудку, а Венер вперше в житті замислюється: можливо, іноді щоб виграти, потрібно програти? ..
Категорія: Бойовики | Переглядів: 1073
Ua-Kino.at.ua - Кіно онлайн
 Раді вітати Вас в нашому онлайн кінотеатрі, де зібрана величезна колекція кіно найрізноманітніших жанрів. Незаперечним є той факт, що твори кіноіндустрії займають дуже важливе місце в нашому житті. Велика кількість жанрів дозволяє кожному глядачеві підібрати щось саме по своєму смаку. За всю історію кінематографа було випущено величезну кількість фільмів, багато з яких в буквальному сенсі увійшли в історію і стали справжнім шедевром. На нашому сайті ми постаралися зібрати колекцію найкращих фільмів в історії світового і вітчизняного кінематографа. На нашому сайті у Вас є можливість дивитися фільми онлайн безкоштовно і без реєстрації. Це швидко, це зручно. Ми постаралися звести до мінімуму кількість реклами, щоб зробити перегляд фільмів онлайн максимально комфортним для Вас. Ми намагаємося задовольнити запит кожного користувача, на нашому сайті Ви зможете дивитися фільми онлайн самих різних жанрів. Колекція фільмів в нашому онлайн кінотеатрі постійно поповнюється новинками кінопрокату як, так і класикою світового кінематографа. Так що кожен користувач неодмінно знайде кіно онлайн по своєму смаку. Щоб Ви мали можливість безперебійно насолоджуватися переглядом фільмів онлайн, ми дбаємо про те, щоб онлайн відео] йшло без будь-яких затримок. Якщо, все-таки фільм онлайн трохи відстає в трансляції необхідно просто поставити його на паузу і потім відновити відтворення через 5-30 хвилин. Якщо виникли ще якісь проблеми при онлайн перегляді, то потрібно звернутися до розділу «що робити, якщо фільми онлайн не йде», і виконати всі запропоновані дії. Нагадуємо також, що оптимальним браузером для перегляду відео онлайн є Mozilla Firefox. Всі фільми онлайн, надані у нас на ресурсі, викладені в максимально можливому високій якості для такого виду перегляду. Так що залишається тільки всістися зручніше у своїх моніторів, вибрати потрібний фільм онлайн і приступити до його перегляду. Так що приємного проведення часу і перегляду в нашому затишному кінотеатрі онлайн!